Algemeen

De vereniging heet voluit “Landelijke Rijvereniging, Ponyclub en Menvereniging De Singels” en is opgericht op 22 februari 1972.

De vereniging heeft als doel: het beoefenen van de paarden- en ponysport in verenigingsverband, onder andere door het geven van dressuur-,  spring-, en menlessen. Daarnaast worden er regelmatig wedstrijden georganiseerd, een jaarlijkse natuurtocht en een boerenkoolrit gehouden. Alle leden zijn lid van de KNHS.

De rijlessen worden gegeven op het terrein van de vereniging. Dit terrein ligt op het industrieterrein De Fliert 26 in Achterveld.

Op het terrein is een verlichte gedraineerde buitenrijbaan met vlokken bodem (afmetingen 20×60), grasbaan, weidegrond en een kantine aanwezig. Het terrein is tevens het startpunt van het ruiter- en menpad Gelderse Vallei Trail.

De vereniging heeft een 5-koppig bestuur dat handelt volgens de door de leden goedgekeurde statuten en huishoudelijk reglement. Deze zijn door een ieder in te zien op deze site. Daarnaast heeft de vereniging een activiteiten- en een onderhoudscommissie.

Wij willen deze site gebruiken om iedereen zo goed mogelijk te informeren over datgene wat wij te bieden hebben.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven