DE SINGELS JUBILEUM 50 JAAR

Onze vereniging RV De Singels uit Achterveld bestaat 50 jaar en dat gaan we vieren! Ter ere van dit jubileum pakken we groots uit en is er een mooi programma in elkaar gezet met verschillende shows. Op zaterdag 3 juni is iedereen van harte welkom op ons terrein om samen het glas te heffen en te genieten van een dag vol leuke optredens. We beginnen met een optocht door Achterveld onder aanvoering van DWS en verder staan onder andere een boogschutter te paard, een roofvogelshow en schaapshonden in actie op het programma. Ook voor de kleintjes zorgen we voor vermaak. We zien je graag op 3 juni!! Ons terrein ligt aan De fliert 26 Achterveld. Entree is gratis.

Berichten gemaakt 30

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven