Natuurtocht 3-07-2022

Afgelopen zondag werd na een gedwongen pauze (corona) van twee jaar de natuurtocht weer gereden! Onder een heerlijk zonnetje reden vele ruiters en menners door het mooie Gelderse landschap. Het was een prachtige rit over routes die normaal niet toegankelijk zijn (met dank aan alle landeigenaren die hun land ter beschikking stelden). Met een recordaantal deelnemers was het een leuke dag. We willen Theo en Jan dan ook bedanken voor alle moeite van het uitzetten van de mooie tocht! Ook de lunch was super verzorgd en dank aan de familie van Eijden voor de gastvrijheid om te mogen pauzeren op hun terrein. We hopen iedereen volgend jaar weer te zien! Hieronder ziet u een impressie van de rit. Inclusief luchtopnames :-). Klik op de foto voor meer foto’s.

DSC_5148
Berichten gemaakt 29

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven