NATUURTOCHT 2022

Jubileumrit Rij- en Menvereniging de Singels in Achterveld

2022 is het jaar waarin de landelijke Rij- en Menvereniging De Singels uit Achterveld 50 jaar bestaat. Dat vieren we onder andere door onze jaarlijkse natuurrit groots aan te pakken dit jaar. We laten liefhebbers van het mennen genieten van een onvergetelijke tocht in onze prachtige omgeving door Utrechts en Gelders landschap. De natuurtocht is ook geschikt voor ruiters. Reserveer 3 juli in de agenda! De start is vanaf 10.00 a 11.00, met koffie en thee. Je krijgt een routekaart mee en ook is de route aangegeven. Je rijdt alleen of met anderen, wat je zelf wil.
Onderweg zullen broodjes en drinken worden aangeboden. Opgeven kan door een mailtje te sturen aan Theo Blom middenfliert@kpnplanet.nl
Kosten inclusief lunch € 12,50 voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar € 7,50. Voor meer informatie kun je ook even bellen met Theo. Te bereiken op: 06 13021483. De inschrijving sluit op 26 juni. De start is vanaf het industrieterrein de Fliert 26 in Achterveld (Utr). Er is voldoende ruimte om te parkeren. Rijd mee en maak er samen met ons een gezellige memorabele jubileum rit van! Wij hebben er zin in!

Theo Blom (organisatie)
middenfliert@kpnplanet.nl

Berichten gemaakt 26

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven