Aftrap van het wedstrijdseizoen

Dit weekend (30 april) is met de eerste dressuurwedstrijd van het jaar het wedstrijdseizoen bij de Singels geopend! Dankzij een hoop enthousiaste deelnemers en een grote groep vrijwilligers was het een geslaagde dag. Voordat de BBQ werd aangestoken mochten we genieten van 3 échte professionele ruiters (onder wie onze eigen voorzitter en penningmeester!) in een onderlinge competitie. Het werd een spannende koers. Het werd de Jury behoorlijk moeilijk gemaakt. We hopen deze ruiters vaker in de ring terug te zien. We willen iedereen die heeft bijgedragen aan deze dag ontzettend bedanken! Tot de volgende wedstrijd!

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan, paard en buitenshuis
Berichten gemaakt 30

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven