Paasspringen 2022

Op 18 april is het dan eindelijk zover. Het oefen-paasspringen bij De Singels gaat van start. Het idee om dit te organiseren is afkomstig van een van onze leden. Oorspronkelijk was het Kerstspringen, maar covid-19 en de maatregelen daaromheen gooiden toen roet in het eten. Nu dan in de herkansing. De eerste combinatie start om 10.30. Het is een historisch moment omdat we op deze locatie nog geen spring klassen hebben verreden. Er wordt gesprongen van 30 cm tot 100 cm. De hindernissen zijn in ieder geval in paasstijl. De weersverwachting is veel belovend. Het terras is open en je bent van harte welkom om op 18 april (tweede paasdag) langs te komen en met een kop koffie of thee te genieten van de verrichtingen in de bak.

We hebben er erg veel zin! Vrolijk Pasen iedereen!

Kan een afbeelding zijn van staan en paard
Berichten gemaakt 28

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven