Lustrum De Singels 50 Jaar

Het is feest!!! 🎈🎉🎊Vandaag precies 50 jaar geleden werd de Landelijke Ponyclub, Rij en Men vereniging De Singels opgericht. Op 22 februari 1972 bij de Notaris in Amersfoort. In de afgelopen 50 jaar is er veel gebeurd. We hebben inmiddels een prachtige locatie aan de Fliert betrokken. Met een schitterende 20 x 60 bak met eb en vloed vlokkenbodem. Waar we wekelijks dressuurlessen geven, spring en menlessen. Ook organiseren we al sinds een paar jaar goed bezochte knhs wedstrijden.

De kantine, opgebouwd door onze eigen vrijwilligers, volgens de principes van de circulaire economie, is bij de lesavonden en de evenementen altijd open. We zijn er trots op dat we nog mensen van het eerste uur in ons midden hebben, die de club nog een warm hart toedragen en nog geregeld een kop koffie komen drinken. Onze 50e verjaardag gaan we uitgebreid vieren dit jaar! Met behulp van een lustrumcommissie gaan we een mooie dag organiseren. De details volgen nog. Hou onze Site en Facebook pagina in de gaten! 📯🎂🍾

Berichten gemaakt 23

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven