Springles weer begonnen!

Op dinsdagavond 30 juni startte de Singels weer met springlessen. Voor het eerst weer na de verhuizing. Onder toeziend oog van instructeur Erik van Doorn trotseerde de combinaties de hindernissen én de regen. :-).

Afgelopen dinsdagavond was alweer de tweede springles bij de Singels. De les wordt op maat gegeven zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan rijden. Gelukkig hadden we deze week íets beter weer dan bij de eerste les.. 🌦🐴

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, paardrijden, paard, lucht, wolk, buiten en natuur

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, paard, buiten en natuur
Berichten gemaakt 30

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven