Jaaroverzicht 2019

2019 was een mooi jaar voor de Singels. Het was het jaar waarin vele vrijwilligers mee hielpen met het bouwen en verven van het nieuwe clubhuis, het jaar van de bouwcommissie, het jaar van de officiƫle verhuizing, het jaar van de grootse opening op 25 mei met de wethouder, met medewerking van de fanfare (DWS), de dansmariekes en een tocht door het dorp, de diverse demonstraties met o.a. Stal Epskamp, het jaar van onze eerste KNHS wedstrijd, het jaar met vele clinics van verschillende instructeurs, het jaar met vele nieuwe leden, het jaar van de fantastische 20 x 60 bak met vlokkenbodem en waterregulatie, het jaar met een nieuw erelid. Kortom het was een fantastisch jaar voor de club. We kijken uit naar 2020 dat we aftrappen op vrijdag 10 januari met een spetterende nieuwjaarsreceptie! Kom jij ook een borrel drinken?

Berichten gemaakt 28

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven