Zaterdag 15 juni Clinic met Patricia Wolters

De stofwolken van de opening zijn nog niet neergedaald of we beginnen al met ons eerste event. Op 15 juni komt Patricia Wolters, internationaal jurylid, weer naar Achterveld om een dagje proefgerichte clinics te geven. Je kunt meerijden met je paard of pony. Per persoon heb je individueel een half uur aandacht.

Je rijdt eerst een dressuurproef op een door jou gekozen eigen niveau. Deze wordt beoordeeld door Patricia (en je mag zelf iemand regelen die het commentaar filmt). En vervolgens gaat ze met je aan de slag om onderdelen uit de proef te verbeteren. In totaal een half uur per persoon.

Je kunt ook kiezen om geen proef te rijden of eerst te lessen en daarna je proef te rijden. Uiteraard is alleen een les ook mogelijk. In overleg kan je zelfs kiezen voor meer tijd, bijvoorbeeld drie kwartier of een uur.

Iedereen kan meedoen, ook als je niet op wedstrijd gaat, gewoon een extra training!

De kosten per half uur zijn 30 euro voor leden van de Singels en 40 euro voor niet-leden.

Opgeven via wedstrijdsecretariaat@desingelsachterveld.nl of via 06 152 252 18. Daarbij graag vermelden om welk niveau het gaat en de naam van je paar of pony.

Publiek is natuurlijk ook van harte welkom, de koffie wordt vers gezet 😊!

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Schrijf je in, doe mee!!

De startlijst is hier te vinden:

Berichten gemaakt 26

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven