Red De Singels!

Waarom ‘Red de Singels’?
De gemeente heeft de huur van het terrein aan de Fliert opgezegd, daarom moet De Singels verhuizen naar een andere plek. Het goede nieuws is dat we al een terrein met genoeg ruimte voor een grotere bak met een betere bodem hebben! Het slechte nieuws is dat verhuizen helaas geld kost en dat hebben we te weinig. Daarom hebben we jouw hulp dringend nodig: in de vorm van een eigen bijdrage, maar ook om sponsoren te werven.

Geld ophalen
De club van 100. Het idee is dat we met z’n allen 100 mensen vinden die 100 euro willen sponsoren. (Meer mag natuurlijk ook ?). Hoe minder ze geven hoe meer mensen we moeten vinden om tot hetzelfde eindbedrag te komen. Deze mensen (die doneren) worden met naam en toenaam genoemd en hun naam wordt op een groot bord geschilderd dat een prominente plaats in het nieuwe clubgebouw krijgt. Iemand komt op het bord als hij/zij 100 euro of meer heeft gesponsord.

Hoe werkt het?
Ten eerste vragen we alle leden van De Singels om een eenmalige eigen bijdrage van 100 euro. Daarnaast is het de bedoeling dat iedereen meehelpt om sponsoren te werven voor ‘De club van 100’. Je werft als lid of donateur van De Singels mensen die de club willen sponsoren in ruil voor “faam’’. Je kan je familie vragen te storten, maar ook de buren, vrienden, die ene suikeroom, een bedrijf dat je kent.. Kortom, iedereen uit je kennissenkring, want iedere donatie is meer dan welkom!

Wanneer?
Ga nu aan de slag! 1 september komt er al heel snel aan. Op 15 juli gaan we de stand van zaken opmaken. We streven ernaar om dan een bedrag van 10.000 euro binnen te hebben opgehaald met hulp van de leden en de donateurs en hun netwerk.

 

10.000 euro
Als we op 15 juli niet aan dit bedrag zitten, kunnen we de verhuizing zeker niet betalen en zijn we genoodzaakt om de club op te heffen. Natuurlijk is er meer nodig dan 10.000 euro, maar met dit bedrag zijn we een eind op weg!

BESTE LEDEN EN DONATEURS. DOE MEE, HELP MEE EN RED DE SINGELS!

Geld storten[1] kan op het rekeningnummer van de Landelijke Rijvereniging Menvereniging en Ponyclub de Singels: NL 26 RABO 0300704437 ovv je naam. Het onderwerp is VERHUIZING.

[1] Indien we het niet redden krijgt iedereen zijn geld gewoon weer terug gestort

Berichten gemaakt 48

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven