Enjoy The Ride 27 mei: “door de Barneveldse beek!

Op 27 mei organiseert Vallei Horstee een  Enjoy the Ride die bijna geheel over particuliere gronden van agrariërs en landgoedeigenaren gaat! De route is zeer afwisselend met graslanden, akkers, bossen en landgoederen,  gelegen langs de Barneveldse Beek en over Landgoed De Boom. De route loopt in de omgeving van Achterveld en De Glind.

Een spectaculair element van de route is de voorde door de Barneveldse Beek. Een voorde is van oudsher een doorwaadbare plaats in een rivier of beek. Voor Vallei Trail is speciaal een voorde aangelegd met een verharde bodem. De voorde is ca. 25 meter breed. De diepte van het water  is ongeveer 60 centimeter, maar kan variëren.

Passeren van de voorde is een leuke uitdaging voor paardensporters die houden van een actieve Enjoy the Ride rit! Maar mocht je paard dit iets te spannend vinden dan kan een omweg worden gemaakt.
Ook voor ruiters zonder eigen paard bestaat de mogelijkheid om via manege De Mallejan deel te nemen aan de rit.

Bij aankomst ontvangt u koffie met een versnapering. Halverwege is een korte stop voor een verfrissing. Na afloop van de rit staat een lunch op u te wachten!

De kosten voor de rit incl. lunch zijn:

€ 25,= voor niet leden
€ 20,= voor KNHS leden
€ 15,= voor abonnementhouders van de Vallei Trail
€ 7,50 voor grooms
€ 60,= voor deelname via manege  Hiervoor kunt u contact opnemen met de manege door een mailtje te sturen naar info@manegedemallejan.nl

Betaling: op bankrekening nr. NL08 RABO 0385 9182 91 t.n.v. Vallei Horstee te Leusden (niet contant!) Na 20 mei bent u te allen tijde het inschrijfgeld verschuldigd.

 

 

 

 

 

 

Deze rit is alleen geschikt voor ruiters. (Dus niet voor mencombinaties).

De afstand van de lange rit is 22 km. Het is ook mogelijk om een korte route van 8 km te rijden.  Ook bij deze rit kom je, net als bij de lange route, 2 keer door de voorde.

Voor aanmelden Klik  inschrijvingsformulier

Contact: Tel 06-22432095
Email: fleurlendering@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

Berichten gemaakt 48

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven