paardensportdag De Singels – clubkampioenschap dressuur

Op 13 september is de eerste editie van De Singels paardensportdag verreden. Een mooie mid- septemberdag. Er hadden zich 11 combinaties aangemeld. Vanuit de Singels waren er drie combinaties die streden om de titel clubkampioen.

Het weer deed wat het moest doen. De bak lag er prachtig bij, het zonnetje scheen. Ruiters, ponys en paarden en vrijwilligers hadden er zin in.
Patricia Wolters jureerde de proeven, gaf voor de filmers hardop commentaar en gaf daarna 20 minuten lang aanwijzingen (totaal 30 minuten).
Bij iedere ruiter lag het accent weer ergens anders. De leden die streden voor het clubkampioenschap reden 2 x de eerste proef van de maand. Proef -aanwijzingen -proef. Het was een kampioenschap met handicap want alle klassen streden tegen elkaar. Twee starters in de klasse M1 en een start in de B1. Dit concept is een try out en zullen we nog met elkaar evalueren.

De uitslag van 13 september 2015:
Eerste en daarmee clubkampioen 2015 is geworden:
1. Liane van ’t Klooster met Amedijk’s Domencio – M1 1e proef 204, 2e proef 208 punten.
2. Liza Vos met Foxy – M1 1e proef 192, 2e proef 191 punten
3. Bente Hogema met Emmingh – B 1e proef 196, 2e proef 183 punten

Er was voor iedere wedstrijd deelnemer een beker en Liane mocht ook de wisselbeker mee naar huis nemen. Gefeliciteerd met de behaalde resultaten!
Zie voor bijgevoegd filmpje om (een deel van) de winnende proef van Liane te zien!

Van zowel jury, als de niet-leden kreeg de Singels lovende woorden. “Voor herhaling vatbaar, we komen graag terug, fijne organisatie, gezellige sfeer!”
Vanwege de reden is de men-demonstratie uitgesteld. De dag is afgesloten met een heerlijke bbq waar veel oudgedienden weer even onder het genot van een hapje en een drankje konden bijpraten. De organisatie kijkt tevreden terug op een geslaagde dag. Graag zien we jullie weer bij een volgende editie.

Berichten gemaakt 48

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven