clubcard sparen bij Spar Schouten

Spar Schouten: sponsoractie voor verenigingen!

Januari 2014 start een sponsoractie van Spar Schouten in Achterveld waar je voor De Singels geld kan sparen door simpelweg bij de Spar boodschappen te doen!

De actie is eenvoudig: je krijgt van De Singels een clubcard. Wanneer je boodschappen bij de Spar doet laat je bij de kassa je clubcard zien. Van het betaalde bedrag wordt ongeveer 1 % aan De Singels uitgekeerd als sponsorgeld! (Een aantal boodschappen mogen niet meedoen, zoals babyvoeding onder 6 maanden, geneesmiddelen, tabak en statiegeld). Wij hopen dat  de leden,  donateurs en bekenden van de Singels mee willen doen: gezamenlijk geld sparen voor De Singels!

De actie begint in januari 2014. Graag horen we van je of je belangstelling hebt voor een clubcard voor De Singels. Wij zullen je dan een card geven. Misschien weet je ook iemand anders die voor ons wil sparen. Dan krijg je daar ook een card voor.

Aanmelden kan bij fleur@desingelsachterveld.nl

Onderstaand een  krantenartikel uit de Leusderkrant dat over deze actie gaat opgenomen. Hierin legt Henri Schouten zijn achterliggende doelstelling uit:
http://www.leusderkrant.nl/lokaal/spar_ondersteunt_verenigingenachterveld__spar_schouten_introduceert_een_nieuwe_vorm_van_sponsoring_2679796.html

Ook een link naar DorpsT.V. Achterveld van een video met Henri Schouten. Ook daar legt hij uit wat de doelstelling is die zij met deze actie hebben.
 
Berichten gemaakt 48

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven