40-jarig jubileum De Singels

Op 3 juni viert rij- en menvereniging De Singels uit Achterveld haar 40 jarig bestaan. Dit wordt gevierd met een paardenshow van 14:00 tot 17:00 aan De Fliert in Achterveld. Nederlands kampioen Marlies Maathuis geeft op deze dag een clinic met haar Westernpaarden. Daarbij worden alle disciplines van de westernsport gedemonstreerd. Ook het Voltigeteam Groenendaal uit Bunschoten geeft een wervelende show. Het programma wordt opgevuld met o.a. spring- en dressuurdemonstraties door de leden van De Singels zelf. Toegang is gratis. Zie onderstaande link voor het programmaoverzicht:

 
Marlies Maathuis in actie
voltigeteam groenendaal
Berichten gemaakt 48

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven