In 2012 starten met de startpas!

Een belangrijke mededeling voor alle wedstrijdruiters! Vanaf 1 januari 2012 zijn de vertrouwde startcoupons voor wedstrijdruiters verleden tijd. Dan stapt de KNHS over op de zogenaamde startpas. Hiermee zal het opgeven voor wedstrijden alleen nog maar digitaal gebeuren.

Volgens de KNHS wordt zowel het inschrijven voor leden als de administratieve verwerking voor wedstrijdorganisaties een stuk gemakkelijker en sneller. Met een startpas, die combinatiegebonden is, kun je onbeperkt starten in de vier disciplines dressuur, springen, eventing en endurance. Dit nodigt uit om ook eens in een andere discipline te starten.

Wat kost de startpas?
De startpas is te vergelijken met een startkaart en je moet deze als ruiter of amazone dus ook altijd meenemen op concours. De startpas is combinatiegebonden en heeft een vast jaartarief van € 75,50.

Voor de mensen die slechts enkele wedstrijden per jaar rijden is er de mogelijkheid om een gelimiteerde startpas aan te vragen. Met deze pas kun je per combinatie maximaal vier keer per jaar starten. De gelimiteerde startpas kost € 55,50. Voor pony’s kost de startpas € 55,50 en € 35,50 voor de gelimiteerde startpas.

Hoe moet ik inschrijven voor wedstrijden?
In de loop van 2012 kan er via Mijn KNHS ingeschreven worden voor wedstrijden. In de overgangsperiode lopen inschrijvingen voor wedstrijden die na 1 januari 2012 plaatsvinden via het KNHS inschrijfformulier dat je kunt downloaden op www.knhs.nl/startpas. Zodra de inschrijvingsmodule in Mijn KNHS gereed is schrijft een ruiter zich online in, waarmee zijn gegevens automatisch bekend worden bij de wedstrijdorganisatie.

Kijk hier voor alle informatie over de startpas.

Posts created 48

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven